Project creation

Nogle gange er vi så heldige at få lov til at udforme et projekt helt fra bunden. Vi laver strategien, navnet, identiteten, kommunikationen, færdiggørelsen og implementerer det hele til sidst. Det er det vi kalder Project creation - og vi har skabt projekter for nogle af Danmarks største og mest kendte organisationer, fonde og NGO’er.

Mary Fonden

Sammenholdet vinder altid

Det er ikke kun i skolen, at børn mistrives, føler sig mobbede og oplever at stå uden for fællesskabet. Undersøgelser har vist, at problemet også er udbredt i børnenes fritidstilbud. I Danmark er håndbold, fodbold og svømning blandt de største fritidsaktiviteter.

I partnerskab med MH24 – Mikkel mod mobning, DBU, Dansk Håndbold Forbund og Dansk Svømmeunion har Mary Fonden udviklet AntiBulli – et specialiseret antimobbeprojekt, som klubberne og trænere kan arbejde med i arbejdet for at skabe trygge fællesskaber. Motor Agency har været med fra den spæde start. Vi har navngivet projektet, designet identiteten samt udviklet et website, der fungerer som et mobilt træningsværktøj. Desuden har vi produceret en række projektfilm med AntiBullis ambassadører: Mikkel Hansen, Kasper Schmeichel, Pernille Harder og Emilie Beckmann.


Sorry!
We are updating our international site.
Will be up soon - stay tuned.