Project creation

Nogle gange er vi så heldige at få lov til at udforme et projekt helt fra bunden. Vi laver strategien, navnet, identiteten, kommunikationen, færdiggørelsen og implementerer det hele til sidst. Det er det vi kalder Project creation - og vi har skabt projekter for nogle af Danmarks største og mest kendte organisationer, fonde og NGO’er.

Mary Fonden – Fri for Mobberi-Konference

Logo, talerstol og andre elementer

Mary Fonden og Red Barnet står bag Fri for Mobberi, et forebyggende antimobbeprogram til børn mellem 0 og 9 år. Der forskes meget i mobning, og i 2017 ønskede Mary Fonden og Red Barnet at markere programmets 10-årsjubilæum med konferencen “Mobning Anno 2017” for pædagoger, lærere, konsulenter og andre, der arbejder professionelt med mobning og trivsel blandt børn i den nævnte aldersgruppe. Deltagerne kunne vælge mellem fem faglige oplæg om den nyeste viden på området og forskellige perspektiver på mobning. Desuden bød heldagsarrangementet på to hovedtalere samt åbningstale af Kronprinsesse Mary.

Motor Agency har lavet den visuelle identitet, herunder logo og design af samtlige elementer – fra scenedekoration og skiltning til kuglepenne og pauseskærme. Konferencen skulle holdes i Aarhus og København på to vidt forskellige locations, hvad angår størrelse, plantegning og faciliteter. Derfor lavede vi en skalerbar løsning, således at elementerne kunne tilpasses og genbruges.


Sorry!
We are updating our international site.
Will be up soon - stay tuned.